skip to Main Content

Over Troostwijk-Roux Consultancy

Van onze consultancy afdeling kunt u een gedegen aanpak verwachten. Onze consultants treden op als uw raadgevende, onafhankelijke deskundige. Zij denken verder dan de gebruikelijk oplossingen, leveren maatwerk en zijn experts in onderstaande disciplines.

Onteigeningen

Onze consultants hebben ruime ervaring met het adviseren en begeleiden van de meest uiteenlopende vragen rond onteigeningen. Troostwijk-Roux Expertises werkt uitsluitend aan de zijde van de onteigende, begeleidt de onteigende door het hele onteigeningsproces heen en treedt op als technisch raadsman met het oog op een optimale onteigeningsvergoeding.

Risico-inspecties

Bij risico-inspecties denken onze mensen uitgebreid met u mee over de mogelijke risico’s die uw organisatie loopt en brengen deze in beeld, zodat eventuele ernstige gevolgen ervan beperkt kunnen worden.

Business Interruption Valuations

Bedrijfsschade is één van de specialiteiten van Troostwijk-Roux Expertises. Onze deskundigen staan u graag bij voor de vaststelling van de te verzekeren kapitalen en vergoedingsperiode.

Purchase Price Allocation (PPA)

Na een overname moet vaak de betaalde prijs worden toegewezen aan de overgenomen activa en passiva. Onze consultants kennen de waarderingsmethodieken, samenhang en toepassing.

Fixed Asset Registration Reconciliaton (FARR)

De consultants hebben ruime ervaring met het opschonen van activa registers voor ondernemingen. Opgeschoonde registers voorkomen financiële, fiscale en wettelijke risico’s.

Back To Top
×Close search
Zoeken