skip to Main Content

Risicoprofiel

Een economische waardering is voor organisaties van strategisch belang. Bij Troostwijk-Roux Expertises begrijpen wij de invloed van materiele en immateriële activa op het risicoprofiel en het toekomstig rendement.

Of het nu om een overname, een financiering, een financiële herschikking, enz. gaat: onze schatters weten waar zij het over hebben.

Waarom

Strategische en financiële beslissingen

Een economische waardering kan worden ingezet voor onder andere: fiscale doeleinden en speelt een belangrijke rol bij fusies en overnames en bij het opstellen van jaarrekeningen, beleggingstransacties, aanhuur- en verhuurtransacties, financieringen en onteigeningsvraagstukken.

Waardering van roerende en onroerende zaken

 Waarvoor u bij ons terecht kunt:

  • Voor de waardering van elk type commercieel vastgoed zoals kantoor-, winkel- en bedrijfsruimten en/of industrieel vastgoed.
  • Voor de waardering van wooncomplexen, grond en exploitatie gebonden vastgoed.
  • Voor de waardering van elk type kantoor-, winkel-, of bedrijfsinventaris.
  • Voor de waardering van voorraden, industriële productielijnen en installaties.

Voordelen

Een onafhankelijk en objectief waardeoordeel

Als marktleider, waardeert Troostwijk-Roux Expertises voor alle denkbare bedrijven en instanties. Als onafhankelijk en objectief schatter voeren wij waarderingen uit over de hele wereld.

Een betrouwbare partner

Troostwijk-Roux Expertises is één van de meest ervaren waarderingsbureaus van België. Zo weet u zeker dat u voor een waardering van uw bezittingen, bij Troostwijk-Roux Expertises aan het juiste adres bent . Kiest u voor Troostwijk-Roux Expertises? Dan kiest u voor een betrouwbare schatter.

Ervaren en vakkundige schatters

Onze schatters staan ingeschreven bij RICS, REV, TEGOVA. Jaarlijks volgen zij een permanent educatietraject in de vorm van externe- en inhouse trainingen.

Combinaties van waarderingen

Troostwijk-Roux Expertises kan dankzij de grote verscheidenheid aan specialistische kennis die binnen het bedrijf aanwezig is, combinaties van waarderingen aanbieden die vrijwel uniek zijn. Het is bijvoorbeeld mogelijk om voor bedrijfseconomische doeleinden een waardering van zowel de roerende- als de onroerende zaken uit te voeren. Daarnaast bieden wij ook een pakket aan waarin een verzekeringswaardering gecombineerd wordt met een waardering met een bedrijfseconomisch doel.

Brede expertise

Door de jaren heen hebben wij een brede expertise opgebouwd in het waarderen van bedrijfsmatige roerende- en onroerende zaken. Hierbij kunt u denken aan industriële complexen, winkelcentra, horeca, vastgoedportefeuilles (kantoren en woningen), golfbanen en zorg gerelateerd vastgoed.

Onderzoek staat centraal

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk-Roux Expertises. De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar economische trends en ontwikkelingen binnen diverse vastgoedmarkten. Bij Troostwijk-Roux Expertises werken gespecialiseerde data-analisten die nauwkeurige analyses maken en een belangrijke bijdrage leveren aan de kennisdeling.

Onze werkwijze

Opdracht

Nadat het doel, de waarderingsgrondslag en de rapportagevorm voor een waarderingsopdracht in kaart zijn gebracht, worden het financiële component en de uitvoeringstermijn besproken. Na akkoord van onze opdrachtgever wordt het waarderingsproces gestart.

Waarderingssysteem

Troostwijk-Roux Expertises maakt gebruik van in-house ontwikkelde waarderingssystemen die optimale ondersteuning bieden bij onze werkzaamheden. Door deze systemen zelf te ontwikkelen, hebben we onze systemen kunnen uitrusten met alle tools en rekenmodellen die benodigd zijn om het taxatieproces zo efficiënt mogelijk te kunnen doorlopen.

Uitvoering

Onze schatters nemen zorgvuldig de specificaties op, die nodig zijn voor een analyse en waardeoordeel. Aan de hand van onder andere objectkenmerken, waarde- beïnvloedende factoren, research en marktkennis van onze schatters, onderbouwen wij een waardering die wij vastleggen leggen in een rapport.

Back To Top
×Close search
Zoeken