skip to Main Content

Over Troostwijk-Roux Expertises

Troostwijk-Roux Expertises is al meer dan 40 jaar toonaangevend op het gebied van waarderingen, schade-expertises, inspecties en consultancy. Wij opereren in alle segmenten van het bedrijfsleven. Van KMO tot beursgenoteerde ondernemingen.

Bij Troostwijk-Roux Expertises kunt u rekenen op professionele bijstand door experten die beschikken over diepgaande kennis en ervaring. Ondersteund door gedegen onderzoek en op de hoogte van de laatste inzichten, zorgen wij dat onze kennis en diensten altijd up-to-date blijven. Zo kunnen wij al decennialang onze positie als marktleider behouden en zijn wij altijd in staat om de hoogste kwaliteit van diensten te leveren aan onze klanten.

Wat Troostwijk-Roux Expertises sterk en uniek maakt, is de synergie van de uitgebreide kennis en ervaring die aanwezig is binnen onze organisatie. Zo kunnen wij onze klanten een totaaloplossing bieden en dat betekent een enorme meerwaarde voor de klant. U kunt bij ons terecht voor bedrijfseconomische taxaties, verzekeringstaxaties, waarderingen, schade-expertises, consultancy, vastgoedadvies, risico-inspecties, preventieadvies en taxaties van kunst, antiek, inboedel en kostbaarheden.

Troostwijk-Roux Expertises heeft in haar Code of Conduct een viertal kernwaarden vastgelegd, die tot uitdrukking brengen waar Troostwijk-Roux Expertises en haar medewerkers voor staan. Deze kernwaarden zijn in alle gelederen van de organisatie terug te vinden en zijn een belangrijk uitgangspunt bij de beoordeling van individuele prestaties binnen Troostwijk.

De kernwaarden van Troostwijk-Roux Expertises zijn: betrouwbaar, ondernemend, passie en doelgericht.

Troostwijk-Roux Expertises maakt samen met de Troostwijk Groep in Nederland deel uit van de Tinsa Group, een wereldspeler in de expertisemarkt met Spaanse roots, die inmiddels naast Europa ook actief is in Noord- en Zuid-Amerika alsook in Afrika.

Wij staan voor u klaar, als u ons nodig heeft! Maak een afspraak voor een (vrijblijvend) oriënterend gesprek:

Dienstverlener Troostwijk-Roux Expertises BV

Valuations                            – tel. 0032 3 287 62 82  of value@trex.be
Claims                                   – tel. 0032 3 287 62 87  of claims@trex.be
Algemene Voorwaarden    – klik hier voor de algemene voorwaarden
BTW-nummer                      – BE 0731.752.261

Troostwijk Roux-Expertises is 24/7 bereikbaar via het noodnummer 070 233 880.
Kosten voor deze noodoproep bedragen 0,30€ per minuut.

Startdatum van deze dienst: 01/01/2010. Einddatum: niet van toepassing.

Troostwijk Internationaal

TRW Global

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw, volgt Troostwijk-Roux Expertises haar klanten ook buiten de Belgische landsgrenzen. Het eigen internationale netwerk speelt hierbij een belangrijke rol.

Dit netwerk van exclusieve samenwerkingsverbanden, bestaat uit allerlei internationale deelnemingen die gevestigd zijn op locaties die in economisch opzicht, belangrijk zijn.

Act globally, think locally

De uitvoering van een internationale opdracht is maatwerk. Soms is de samenstelling van het bedrijf zodanig dat het economisch en vakmatig verantwoord is om met een vast team van projectmanagers, samen met de lokale partner binnen ons netwerk, de taxatie uit te voeren.

Als de taxatie een combinatie van lokale kennis en specifieke kennis van de opdrachtgever vereist, zal binnen het netwerk, naar een samenwerking op opdrachtniveau worden gezocht. In alle gevallen blijft de coördinatie centraal. Dit bespaart de opdrachtgever veel tijdrovend logistiek werk en houdt de communicatie eenvoudig.

Minstens zo belangrijk is dat wij ervoor zorgen dat de verslagen eenduidig blijven, ondanks de vele verschillende internationale methodieken en waardebegrippen. Daarmee garanderen wij dat uw opdracht op de juiste wijze wordt uitgevoerd.

A tinsa company

Tinsa Group

Sinds mei 2017 maakt Troostwijk onderdeel uit van de Spaanse Tinsa Group. Tinsa is één van de grootste taxatiebureaus ter wereld met een sterke vertegenwoordiging in Europa en Latijns-Amerika. De taxaties worden zowel voor diverse bedrijfseconomische doeleinden als ook voor verzekeringsdoeleinden uitgevoerd.

Tinsa is expert in het taxeren van allerlei soorten materiele activa en ontwikkelt daarnaast software om instellingen, bedrijven en professionals in staat te stellen hun eigen taxaties van onroerend goed uit te voeren. De digitale oplossingen worden wereldwijd door meer dan 75.000 gebruikers gebruikt. Meer dan drie miljoen waarderingen worden jaarlijks uitgevoerd met deze technologie.

Tinsa is werkzaam in meer dan 25 landen en heeft eigen vestigingen in Europa, Latijns-Amerika en Afrika.

Back To Top
×Close search
Zoeken