skip to Main Content

Indexen

Om de ontwikkeling van verschillende grootheden ten opzichte van elkaar goed te kunnen vergelijken wordt vaak gebruik gemaakt van indexcijfers. Speciaal voor de verzekeringsbranche heeft Troostwijk-Roux Expertises indexen van bedrijfsinventaris en gebouwen ontwikkeld.

Trex Index

Troostwijk Roux Expertises publiceert de TREX Index sinds 2000. Bij de bepaling van de indexcijfers maakt zij gebruik van verschillende informatiekanalen en bronnen. Daaruit wordt een gemiddeld indexcijfer berekend. De indexcijfers die Troostwijk Roux Expertises afgeeft, zijn algemene cijfers en niet gerelateerd aan een specifiek type vastgoed of een specifieke branche.

Berekenen

Via onze module afschrijving calculeren vult u eenvoudig de investeringen per jaar in om de afschrijvingen te calculeren.

Internationale indexen

Troostwijk Roux Expertises publiceert ook internationale index voor: 15 Europese landen, maar ook voor Canada, USA, Brasil en Mexico. Ook bij de bepaling van deze indexcijfers maakt zij gebruik van verschillende nationale- en internationale informatiebronnen. Met deze indexcijfers kunt u de waardeontwikkelingen per land volgen.

Back To Top
×Close search
Zoeken