skip to Main Content

Welk bedrag dient te worden verzekerd in Bedrijfsschade?

Troostwijk-Roux Expertises heeft een stevige reputatie opgebouwd als deskundige in bedrijfsschade. Wij zijn als expert betrokken in 90% van de Major Claims in België.

Die unieke ervaring levert kennis op die Troostwijk-Roux Expertises proactief aanbiedt aan bedrijven en makelaars voor de begroting van de te verzekeren kapitalen.

Waarom?

Alle aspecten

Onderverzekering is een groot probleem in bedrijfsschade. Een grote meerderheid van de bedrijven is onvoldoende verzekerd, wat uiteraard nefast is in geval van schade. Een deskundig opgesteld bedrijfsschadeverslag biedt zekerheid voor verzekerde en verzekeraar.

Voordelen

Onafhankelijk en objectief

Troostwijk-Roux Expertises taxeert als marktleider voor alle denkbare bedrijven en instanties. Als onafhankelijk en objectief taxateur voeren wij taxaties uit die door verzekeraars en herverzekeraars worden aanvaard.

Een betrouwbare partner

U weet zeker dat een waardering van uw bedrijfsschaderisico in vertrouwde handen is bij een betrouwbare partner die erkend wordt in de hele wereld.

Complexe vraagstukken

Onze taxateurs hebben de kennis, expertise en opleiding om complexe waarderingsvraagstukken uit te voeren. Corporate ondernemingen hebben bij grensoverschrijdende opdrachten bovendien het voordeel van een centraal aanspreekpunt.

Bijzondere specialisatie

Geen enkel ander expertisebedrijf beschikt over de kennis & know how voor de Business-Interruption-taxaties. Troostwijk-Roux Expertises verzorgt publicaties en zorgt voor FSMA-erkende opleidingen.

Onze werkwijze

Opdracht

Nadat het doel en de rapportagevorm van een opdracht zijn vastgesteld, worden de financiële component en de uitvoeringstermijn besproken. Na akkoord van onze opdrachtgever wordt het proces gestart.

Maatwerk

Op basis van uw specifieke vraag met de bijbehorende vertrouwelijke informatie gaan wij voor u aan de slag. We treden daarbij op als uw raadgevende, onafhankelijke deskundige.

Back To Top
×Close search
Zoeken