skip to Main Content

TREX INDEX

Per 1 januari 2024

0
Equipment
0
Buildings
0
ABEX

Over de index

Om de ontwikkeling van verschillende grootheden ten opzichte van elkaar goed te kunnen vergelijken wordt vaak gebruik gemaakt van indexcijfers. Speciaal voor de verzekeringsbranche heeft Troostwijk-Roux Expertises indexcijfers van bedrijfsinventaris en gebouwen ontwikkeld. Met deze index en onze internationale indexcijfers kunt u de waardeontwikkelingen volgen.

Troostwijk-Roux Expertises publiceert de TREX Index sinds 2000. Bij de bepaling van de indexcijfers maakt zij gebruik van verschillende officiële informatiekanalen en bronnen. Daaruit wordt een gemiddeld indexcijfer berekend. De indexcijfers die Troostwijk afgeeft, zijn algemene cijfers en niet gerelateerd aan een specifiek type vastgoed of een specifieke branche.

TREX index nieuwsbrief

Ontvang gratis de TREX index nieuwsbrief met elk jaar de nieuwste indexcijfers. Voordat u de cijfers ontvangt dient u wel eenmalig een formulier in te vullen, waarin u aangeeft dat u gebruik wil maken van deze dienst.

Voordelen TREX Index

  • U ontvangt de nieuwste indexen ruim voor de officiële publicatiedatum.
  • Na het invullen van het formulier is bronvermelding niet meer verplicht.

Jaar Equipment Buildings ABEX
2024/1
2023/6
2023/1
2022/6
2022/1
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

TREX Index

Ontvang gratis de TREX index met elk jaar de nieuwste indexcijfers. Voordat u de cijfers ontvangt dient u wel eenmalig een formulier in te vullen waarin u aangeeft dat u gebruik wil maken van deze dienst.

Voorwaarden

Als u het formulier voor de TREX Index niet heeft ingevuld is bronvermelding verplicht. Verveelvoudiging voor eigen gebruik of intern gebruik is wel toegestaan.

De inhoud van de website en de indexcijfers zijn met uiterste zorgvuldigheid tot stand gebracht. Zo wordt inhoud regelmatig gecontroleerd en geactualiseerd.

Troostwijk-Roux Expertises kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de website of de indexcijfers. Troostwijk-Roux Expertises kan in het bijzonder niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of consequenties ontstaan door direct of indirect gebruik van de inhoud van de website.

Back To Top
×Close search
Zoeken