skip to Main Content

Referentielijst

Klik hier voor onze uitgebreide referentielijst.

Gemeente en overheid

Al decennialang is Troostwijk-Roux Expertises een vertrouwde en strategische partner voor een groot aantal overheidsinstanties, zoals gemeenten, provincies, regionale en federale overheid.

KMO-ondernemingen

Van alle Belgische bedrijven behoort 99 procent tot de categorie kleine en middelgrote ondernemingen. Al decennialang is Troostwijk-Roux Expertises een vertrouwd gezicht en de adviseur voor de KMO.

Handel en Logistiek

Troostwijk-Roux Expertises heeft ruime ervaring binnen de sector Handel en Logistiek. Van (internationale) groothandels, transportondernemingen en overslagbedrijven tot aan retail-organisaties, onze vakspecialisten zijn ermee bekend.

Financieel en Vastgoed

Van alle vastgoedbeleggingen in België heeft het grootste deel betrekking op commercieel vastgoed. De vastgoedbeleggers zijn meestal pensioenfondsen, vastgoedfondsen, GVV’s, particuliere beleggers en verzekeringsmaatschappijen.

Industrie en Energie

Troostwijk-Roux Expertises beschikt over ruime ervaring binnen de industrie- en energiesector. Door eindgebruikers of het intermediair, worden wij regelmatig als sparringpartner gevraagd om hen te ondersteunen in het beantwoorden van diverse waarderingsvraagstukken.

Banken

Banken in België zijn al jaren vaste klanten van Troostwijk. Dagelijks geven wij adviezen en stellen wij rapportages op voor een financiering van vastgoed, machines en allerlei materieel.

Zorg & Welzijn

Troostwijk-Roux Expertises heeft ruime ervaring in het taxeren van ziekenhuizen en zorginstellingen. Verschillende academische ziekenhuizen in België hebben hun waardering al toevertrouwd aan Troostwijk-Roux Expertises.

Back To Top
×Close search
Zoeken