skip to Main Content

Kom werken bij Troostwijk-Roux Expertises

Een stabiel bedrijf als Troostwijk-Roux Expertises weet dat je het maximale uit je organisatie haalt door medewerkers de ruimte te geven. Zo zien wij de meest vindingrijke oplossingen ontstaan! Dat is dan ook het kenmerk van onze medewerkers: continu op zoek naar verbetering, zowel in zichzelf als in de dienstverlening naar onze klanten.

Carrière

Bij Troostwijk-Roux Expertises willen we mensen laten groeien en méér uit zichzelf laten halen. De eigen grenzen verleggen, maar ook die van Troostwijk-Roux Expertises. Zowel pas afgestudeerden als ervaren experten/taxateurs zijn welkom in ons team. We kunnen je intern volledig opleiden tot volwaardig expert of taxateur, met een eigen specialisme. Want alle kennis en kunde hebben wij met meer dan 45 vakspecialisten zelf in huis!

Dit geldt ook voor ons ondersteunende team. Zij hebben hun eigen expertise en vakkennis, waarmee onze adviseurs hun werk nog beter kunnen doen. Voor veelzijdige, ondersteunende functies waarin wij eigen inbreng en vernieuwende ideeën aanmoedigen, kun je ook bij Troostwijk-Roux Expertises terecht.

Wees gemotiveerd, groei sneller

Iedereen groeit op zijn eigen manier en in een eigen tempo. Maar je groeit natuurlijk het snelst als je gemotiveerd bent. Graag zien wij dan ook dat onze mensen, uiteraard binnen de mogelijkheden, hun eigen carrière pad kiezen. Daarbij hoort ook eigen verantwoordelijkheid, want uiteindelijk heb je zelf de meeste invloed op je eigen loopbaan en succes! Troostwijk-Roux Expertises ondersteunt door zoveel mogelijk ruimte en middelen beschikbaar te stellen om persoonlijke groei en ontwikkeling mogelijk te maken.

Geïnteresseerd?

Interesse voor een job in een expansief bedrijf binnen een internationaal kader, stuur zeker je CV naar vacature@trex.be. Voor nadere informatie over de job kun je contact opnemen met Bruno Dierckx telefoonnummer 0032 3 287 6 285.

Onze vacatures

Back To Top
×Close search
Zoeken