skip to Main Content

Troostwijk-Roux Expertises BV en de Crombrugghe en Partners NV bundelen de krachten

Troostwijk-Roux Expertises (Troostwijk) heeft recent alle aandelen verworven in de Crombrugghe & Partners (dC&P), Na een eerdere integratie van Troostwijk in Tinsa in 2019, is dit een volgende stap voor Troostwijk in de ontwikkeling van haar taxatie en advies activiteiten.

Sinds de start heeft dC&P zich gericht op de institutionele markt terwijl Troostwijk meer actief was op de industriële, de verzekerings- en de financiële markten. “de Crombrugghe & Partners” blijft bestaan als aparte entiteit en alle medewerkers blijven ook aan boord om samen hun vertrouwde activiteiten voort te zetten.
De schaalgrootte levert uiteraard voordelen op, maar dat is niet de ware reden van de acquisitie. Troostwijk en dC&P zijn volkomen complementair en kunnen elkaar aldus perfect aanvullen en versterken, waardoor een brede dienstverlening kan aangeboden worden aan het gemeenschappelijk cliënteel.

De huidige manager, Guibert de Crombrugghe, blijft ook ongewijzigd zijn rol vervullen, die de samenwerking ziet als een opportuniteit om verder te groeien met de synergiën van een grotere groep met internationale ambities teneinde de heropstart van de markt post-corona ten volle te benutten.
Met de integratie van dC&P in Troostwijk zal de groep beschikken over 50 vaste medewerkers en 12 free lance medewerkers en bedraagt de geconsolideerde omzet over 2021 afgerond 9.470.000€, waarmee Troostwijk onbetwist marktleider is in de Belgische markt.

“Troostwijk is de eeuwige onbekende op de markt” aldus Luk Van Meenen, CEO Troostwijk, “niemand kan ons precies plaatsen. Dat is misschien tegen alle marketing logica in, maar het heeft ons niet belet om uit te groeien tot wie we vandaag zijn.
De acquisitie van de Crombrugghe & Partners is niet het enige recente wapenfeit van Troostwijk. Troostwijk creëerde in 2021 een aparte afdeling voor de Internationale dossiers waarmee wereldwijd klanten worden geserviced en wat een instant succes bleek.

Daarnaast werd een aparte afdeling opgestart voor EBA-dossiers in het kader van de recente Europese richtlijn en tot slot heeft Troostwijk samen met partners van Tinsa een AVM tool ontwikkeld voor automatische waarderingen van residentieel vastgoed. Troostwijk legt op die manier alvast een soliede basis voor de groei in de komende jaren, en blijft tegelijk uitkijken naar alle mogelijke opportuniteiten in de markt.

Luk Van Meenen
CEO
Troostwijk-Roux Expertises

 

Persbericht

Klik hier voor het persbericht.

Back To Top
×Close search
Zoeken